Grup de reflexió i creació docent

Centres educatiusProfessoratIVAM Centre Julio González

D’ací allà, d’allà ací és una proposta d’intercanvi de coneixement i experiències entre l’equip del Programa d’Art i Context i el professorat de diferents disciplines d’educació secundària i batxiller. Partint del procés de treball de les artistes participants en el Programa, es planteja una sèrie de sessions formatives per a professorat durant el primer trimestre del curs 2022-2023, que derivaran en el disseny d’una bateria de recursos artístics per a treballar de manera autònoma a les aules de secundària i batxiller. Els recursos es definiran al llarg de les sessions amb els docents i es recolliran en una publicació col·lectiva que podrà formar part de l’exposició final del Programa d’Art i Context.

Dates:
19 setembre 2022
17 octubre 2022
21 novembre 2022
19 desembre 2022

Xarrem i llegim; activacions i utopies lectores des de la biblioteca per a professorat de l’IVAM

Centres educatiusProfessoratIVAM Centre Julio González

Moguda! La biblioteca escolar itinerant de l’IVAM en el barri amplia el seu abast i els seus espais amb aquesta iniciativa d’un fons permanent per a professorat. +Moguda! pretén servir d’inspiració per a portar l’art contemporani a les aules, impregnant la mirada de l’alumnat a partir de lectures especialitzades per als docents. Situats en el mateix cor de la Biblioteca i Centre de Documentació del museu valencià, seixanta-cinc nous fons enriqueixen aquest projecte bibliogràfic que posa el focus en el professorat, amb l’art contemporani i l’educació com a detonants de moments d’aprenentatge compartit i lectures d’aplicació pràctica.

El professorat de tot el territori valencià pot sol·licitar gratuïtament el carnet de la Biblioteca de l’IVAM, que dóna accés als llibres que componen +Moguda! i a la resta de la biblioteca del museu durant l’horari d’obertura d’aquesta.

Consulta el catàleg en aquest enllaç +Moguda! La biblioteca per a professorat de l’IVAM, és una eina viva des de la qual gaudir, compartir i enriquir la pràctica docent. Per això comptarà amb una activació trimestral de la mà d’especialistes de l’educació, de la literatura o de les arts.

A més, durant el segon trimestre del curs 2022-2023, +Moguda! activarà els seus fons participant en la formació per a professorat del CEFIRE Artístic Expressiu de València.

Coneix el programa i apunta’t a les activacions de +Moguda! La biblioteca per a professorat de l’IVAM, perquè el professorat, en l’IVAM… es mou! Inscripcions i informació: educacio@ivam.es