Benvingut curs 2023-2024!

Jornada de presentació de la programació educativa 2023-2024 de l'IVAM

Centres educatiusFamíliesProfessoratIVAM Centre Julio González

Curs nou, programació nova! Arrenca el mes de setembre i, amb ell, el curs escolar i, és clar, la programació educativa del museu. L’IVAM vol compartir les vostres propostes en una jornada molt especial, prèvia a l’inici de les classes.

Dirigida a tots els nivells educatius, la programació compta amb projectes “en viu” associats a la programació expositiva del museu, però també inclou mediacions que, al llarg del territori i amb recursos didàctics de formats híbrids i realitzats des de la institució, permeten continuar una investigació accessible i plural amb una xarxa d’agents culturals i educatius cada cop més àmplia i diversa.

Volem compartir amb docents, famílies, professionals de la mediació i persones interessades en l’educació, en general, impulsar aquest nou curs escolar. Per això, el proper 7 de setembre, a les 11:00 h, us convidem a conéixer les noves propostes educatives del museu que aprofundeixen en metodologies i idees compartides. Us esperem!

Al dossier (que pots consultar ací) trobaràs informació i dades pràctiques de totes les activitats i com reservar-les.**

CERTIFICACIONS: L’IVAM emetrà certificació d’assistència de les persones interessades.
**Reserva les activitats a partir del 4 de setembre al nostre web.

Relacionats

L’edició com a pràctica forense

07 set. 2023
EducacióIVAM Centre Julio González