Aviso Legal

Identificació del propietari de la pàgina web

Per donar compliment de la llei 34/2002 de 11 de juliol de serveis de la societat de la informació i comerç electrònic, a continuació s’indiquen les dades d’informació general d’aquesta web:

Llars de l’Amistat Cheshire, Fundació Privada
CIF: G08593188
Adreça de contacte: carrer Benedetti, 60-62, 08017 Barcelona
Telèfon: 93 4514619
Correu electrònic: fundacio@llarsamistat.org

Inscrita en el Registre de Fundacions Privades del Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya amb el núm. 192.

Propietat intel·lectual i industrial

Tots els drets de propietat industrial o intel·lectual d’aquesta pàgina web i dels seus continguts (fotos, textos, dissenys, …) pertanyen a LLARS DE L’AMISTAT CHESHIRE, FUNDACIÓ PRIVADA o, si escau, a terceres persones.

L’usuari pot consultar i utilitzar tots els continguts de la mateixa, exclusivament per al seu ús personal, quedant expressament prohibida la seva difusió per qualsevol mitjà i per a qualsevol fi sense el consentiment exprés del seu propietari.

LLARS DE L’AMISTAT CHESHIRE, FUNDACIÓ PRIVADA i les persones que han intervingut en la creació d’aquesta web compleixen en tot moment amb el que preveu la legislació vigent a l’efecte i en especial a la Llei 34/2002 de 11 de juliol de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic.

LLARS DE L’AMISTAT CHESHIRE, FUNDACIÓ PRIVADA es reserva el dret a iniciar les accions legals estiguin al seu abast per perseguir aquelles persones, tant físiques com jurídiques, que incompleixin les anteriors condicions o utilitzin indegudament els continguts d’aquesta pàgina web o qualsevol informació que en ella pogués aparèixer.