Lloguer d’espais

Situat en un entorn privilegiat en ple centre històric de València, l’Institut Valencià d’Art Modern ofereix a empreses i institucions l’oportunitat d’organitzar els seus esdeveniments corporatius en un edifici emblemàtic dissenyat pels arquitectes valencians Emilio Giménez i Carlos Salvadores. L’IVAM et convida a celebrar conferències i congressos en l’Auditori Carmen Alborch, presentacions en la Sala de la Muralla, còctels en l’Esplanada exterior o sopars de gala en el Hall principal. A més, pots complementar l’activitat amb una visita privada a les nostres col·leccions i exposicions temporals.

Contacte
Tel. (+34) 96 317 66 44 / 96 317 66 00
ivam@ivam.es

Auditori Carmen Alborch
Té perfecta visibilitat per la disposició en teatre dels seus 200 butaques. Està equipat amb els més avançats sistemes de vídeo projecció i àudio, així com cabines de traducció simultània i una pantalla de 3 x 2 metres. És adequat per a presentacions, conferències, lliuraments de premis, projeccions de pel·lícules, debats i concerts.

Hall principal
A l’entrada de l’edifici, aquest gran hall de 20 metres d’altura és el punt que dóna accés a totes les galeries així com a la terrassa exterior i un dels centres neuràlgics de la seua arquitectura. És el lloc idoni per a la celebració de sopars i còctels.

Sala de la Muralla
Aquest espai, que té accés independent, mostra els fonaments de l’antiga muralla medieval construïda en la segona meitat del segle XIV. La Sala de la Muralla pot albergar presentacions, desfilades, xarrades i concerts.