Música a l’IVAM

Òpera. 14/05/17

MúsicaIVAM Centre Julio González

L’IVAM i el Centre de Perfeccionament Palau de les Arts Reina Sofía continuen en aquesta temporada 2016-2017 amb el cicle d’actuacions musicals iniciat en 2015, oferint una actuació cada mes entre octubre de 2016 i juliol de 2017.

Aquesta col·laboració entre l’IVAM i Les Arts sorgeix amb el principal objectiu d’integrar-se mútuament en les programacions pròpies, així com per a fer patent la vinculació inexorable entre les diferents arts. Ambdues institucions, així mateix, pretenen posicionar la imatge cultural de la Comunitat Valenciana en un lloc de prestigi i reivindicar la importància de la cultura en el desenvolupament de les societats contemporànies.

El Centre de Perfeccionament Palau de les Arts Reina Sofia té com a objectiu fonamental promoure una formació professional d’alt nivell dirigida a joves cantants i músics procedents d’Espanya, de la Unió Europea i de la resta del món; preparar orgànica i estructuralment al cantant líric i afavorir al màxim la seua adequada inserció en el món professional. Per a açò, durant el període de formació els seus integrants viuen i conviuen amb el dia a dia del Palau de les Arts Reina Sofía, participen en les activitats programades en cada temporada i estan en contacte estret amb els artistes que en elles intervenen. El Centre cerca, en essència, la formació integral de l’artista i el seu acostament a la vida professional.