Preinscripció 2a edició Articulacions

2ª EDICIÓ del 4 d'octubre 2023 al 30 juny 2024

ConversesEducacióSeminarisTallersIVAM Centre Julio González

L’IVAM juntament amb la Universitat de València i la Universitat Politècnica de València llancen la segona edició del programa d’estudis internacional ARTICULACIONS.

L’IVAM, atent a les urgències i les incerteses d’un present global ferit, proposa ARTICULACIONS com un context de recerca i aprenentatge híbrid. Un espai d’experimentació que conjuga i participa de l’art i la creació contemporània però també d’altres disciplines del saber i de pràctiques culturals, així com qüestions d’interès social i espai públic.

Com a programa internacional, encara que ancorat a un territori, requereix i assaja nous mètodes de treball i maneres d’estar al món. Dóna importància a la feina col·laborativa amb la voluntat d’aprendre de les persones que ens envolten, desenvolupar idees i donar forma a nous coneixements. Els feminismes postidentitaris, les pràctiques populars i decolonials, els processos de mundialització i virtualitat, les narratives especulatives i col·lectives o les cures del planeta són els marcs que defineixen l’organització dels quatre mòduls del programa: Pràctiques metabòliques contemporànies, Trencaments i remediacions del discurs, Caminant amb el cap, pensant amb els peus i, en última instància, Projecte final.

Els participants del programa formaran part d’un projecte institucional heterodox, centrat a atendre amb cura els processos de creació i pensament. Per ‘fer-amb’ una comunitat d’estudiants, docents amb perfils acadèmics diferents i professionals del sector, procedents de diverses geografies les pràctiques de les quals modelen, de forma incisiva i crítica, com s’entén, assaja i pensa l’esdevenir contemporani.

Si t’uneixes al programa, adquiriràs unes habilitats crítiques transdisciplinàries que et permetran analitzar, dissenyar i crear projectes culturals de naturalesa diversa, tant de forma individual com col·lectiva. Els projectes finals del programa es materialitzaran a l’IVAM i organitzacions associades, oferint la possibilitat de dur a terme una pràctica programàtica real.

Preinscripcions obertes fins al 10 de setembre de 2023: Per preinscriure’t no necessites titulació prèvia. Simplement has d’enviar una carta de motivació (màxim dues fulles) i/o vídeo (màxim tres minuts) on expliques el que esperes del programa i quins són els teus interessos i motivacions en relació amb els seus objectius a: coord_ext_articulacions@ivam.es.

Consulteu ací les preguntes freqüents.
+ info:
Edició 23-24 ací
Edició 22-23 ací

Relacionats

Articulacions – Programa d’estudis IVAM · UV · UPV

15 jun. 2022 – 04 set. 2022
ConversesEducacióSeminarisTallersIVAM Centre Julio González

Articulacions – Programa Públic 22/23

06 oct. 2022 – 30 jun. 2023
ArticulacionsIVAM Centre Julio González

Articulacions 23/ 24 + DJ sets. IVAM Estiu

30 jun. 2023
ArticulacionsConversesMúsicaIVAM Centre Julio González