Articulacions 23/ 24 + DJ sets. IVAM Estiu

Presentació 2ª edició Articulacions + DJ Niña Jacarandá + DJ Ariezzz

ArticulacionsConversesMúsicaIVAM Centre Julio González

Et convidem a acompanyar-nos a la primera sessió d’IVAM Estiu, programació que dialoga en clau estival amb algunes línies del museu, com són els programes Articulacions i Art i Context, i les exposicions d’Alberto Feijóo i Otobong Nkanga.

Divendres 30 de juny, de 19 a 22 h

Presentació de la segona edició de ARTICULACIONS. Programa d’estudis IVAM · UV · UPV, una col·laboració entre les tres institucions que busca generar un context d’aprenentatge, intercanvi i experimentació.

ARTICULACIONS 23/24 proposa continuar la seua tasca de convertir el museu en un lloc on afrontar les urgències i incerteses d’un present global ferit, que requereix nous mètodes de treball i afecció. Un espai que ens facilite imaginar altres imaginaris i maneres d’estar al món.

A la presentació les responsables acadèmiques i l’equip docent parlaran dels continguts, metodologies i propostes d’intervenció d’ARTICULACIONS 23/24 al museu, així com de l’experiència de la primera edició de la mà d’algunes de les seues participants a la setmana de cloenda de la primera edició. A continuació, hi haurà temps per a un diàleg distés al Hall de l’IVAM i de celebrar i ballar l’arribada del període estival.

19 h Programa Articulacions 23/ 24
Què és, quan comença, què he de fer per inscriure’m

20 h DJ Niña Jacaranda
La Niña Jacarandá, artista visual, producer i Dj xilenoveneçolana. La seua proposta sonora desdibuixa i transita l’ambient, el reguetó i el club desconstruït.

21 h DJ Ariezzz
Ariezzz DJ, performer i Luna en libra. Fi de festa i benvinguda a l’estiu.

Relacionats

Preinscripció 2a edició Articulacions

15 mai. 2023 – 10 set. 2023
ConversesEducacióSeminarisTallersIVAM Centre Julio González

IVAM Estiu. IVAM En viu

30 jun. 2023; 06, 13 i 20 jul. 2023
Art i ContextArticulacionsConversesMúsicaIVAM Centre Julio González