Comunitat d’investigadors i produccions docents

Centres educatiusMESTRES AL MUSEUProfessoratIVAM Centre Julio González

D’ací allà. Segona edició és una proposta d’investigació col·lectiva, intercanvi de coneixement i experiències entre l’equip curatorial i de mediació del Programa Art i Context i el professorat de diferents disciplines d’Educació Secundària i Batxiller.

Partint del procés de treball de les artistes participants en el programa, es proposen una sèrie de sessions formatives i propositives al costat d’un equip de professorat resident en l’IVAM al llarg del curs 2023-2024. Aquest projecte arranca el pròxim setembre i naix amb vocació bianual.

Durant les sessions de treball col·lectiu es compartiran metodologies i eines d’investigació artística per a treballar en paral·lel al propi procés de desenvolupament del Programa Art i Context.

La pretensió és generar creus i sinergies amb les artistes, les comissàries i les agents que ho fan possible. Tot això podrà derivar en el disseny d’una bateria de recursos artístics per a treballar de manera autònoma a les aules, o en altres formats de mediació a explorar, segons els interessos del grup participant.