Tercer divendres d”Els Escalons de l’IVAM’ amb Sierrra, Aapaes i Sueezo

Els DJ's de The Basement punxaran en directe sota la instal·lació artística de Aranea

Nota de premsa

NdP Tercera sesión Los Escalones del IVAM

València. L’IVAM i The Basement organitzen la tercera sessió del cicle de música electrònica ‘Els Escalons de l’IVAM’ animant la nit del pròxim divendres 19 de juliol sota la instal·lació del grup Aranea.

Aquest divendres 19 de juliol de 20’30 a 00h la formació valenciana Sierrra, posarà en valor els seus grans èxits a nivell internacional en els quals fusionen ritmes africans amb el disc més descarat. Al costat d’ells completaran el cartell el resident Aapaes i la promesa local Sueezo amb una trajectòria en meteòric ascens internacional.

‘Els Escalons de l’IVAM’ es converteixen així en el punt de trobada gratuïta durant els divendres de juliol on ballar, prendre unes copes a ritme de house i refrescar-se sota el núvol artificial ideat pel col·lectiu d’arquitectes Aranea que, a base de vapor d’aigua, generarà frescor per a combatre el calorós estiu de València. La instal·lació artística té programades pluges des de les 20h a les 24 hores del divendres 19 de juliol.

Es tracta d’un anell suspés de 13×8 metres que emet aigua polvoritzada, per aquest motiu la intervenció s’anomena el «núvol» de l’IVAM.

Relacionats

Grupo Aranea

21 jun. 2019 – 08 set. 2019
IVAM ProdueixIVAM Centre Julio González

Els Escalons de l’IVAM

05, 12, 19 i 26 jul. 2019; 06 set. 2019
MúsicaIVAM Centre Julio González