Els Escalons de l’IVAM

MúsicaIVAM Centre Julio González

Per segon any consecutiu, els divendres de juliol el col·lectiu theBasement actuarà a partir de les 20.30 h a l’esplanada de l’IVAM amb música en directe punxada pel seu equip de DJs, House, funk, disc…, música a càrrec dels imprescindibles de l’escena local.

Divendres 5 de Juliol 2019:
Els dj’s residents del col·lectiu Goalmaker i Aapaes calfaran l’ambient en la primera edició d’aquest cicle musical per a donar pas a la llegenda viva valenciana Andrés Llatas, un exponent de la música underground amb més de 25 anys d’experiència a la seua esquena. Una primera presa de contacte que segellarà les bases d’un mes de juliol ple de bon gust musical, amb selectors de primer nivell.

Line Up:
20:30h – 22:00h Goalmaker B2b Aapaes
22:00h – 00:00h Andrés Llatas

Divendres 12 de Juliol 2019:

En una vetlada temàtica que girarà entorn dels ritmes més seixanters i huitanters del disc i el funky, el trio de residents del col·lectiu format per Toni Copas Whatever i Boranimals, encendran la metxa del ball per a veure caure la nit amb els grooves del house més selecte. Selectors locals d’alta volada per a paladars exigents.

Line Up:
20:30h Toni Copas
21:30h Boranimals
23:00h Whatever

Divendres 19 de Juliol 2019:

La formació valenciana Sierrra, posarà en valor els seus grans èxits a nivell internacional, en els quals fusionen ritmes africans amb el disc més descarat. Al costat d’ells completaran el cartell, el resident Apaes i la promesa local Sueezo, la trajectòria de la qual en el seu meteòric ascens al panorama internacional.

Line Up:
20:30h Sierrra
21:30h Aapaes
23:00h Sueezo

Divendres 26 de Juliol 2019:

Els residents Whatever i Toni Copas obriran a Never Dull: el mexicà amb base d’operacions a Los Angeles qui arrasa en els charts de mig món. Never Dull qui ja traguera les seues produccions d’a través del segell theBasement Discos, acumula diversos milions de plays en les diferents plataformes de streaming musical, amb crítiques que auguren un futur prometedor per a aquest jove productor.

Line Up:
20:30h Whatever
21:30h Toni Copas
23:00h Never Dull

Divendres 6 de Setembre 2019

Sessió de clausura del projecte Sota el Núvol d’estiu del Grup Aranea a càrrec de el  equip de Dj’s de TheBasement SoundSystem.

 

Amb la col·laboració de Mascaraque Cafeteria de l’IVAM:

http://thebasementxxx.com/webapp/