L’IVAM presenta la instal·lació efímera Transition d’Adrián Torres per a l’esplanada del museu

ConvocatòriaNota de premsa

Convocatòria Adrian Torres

València. El director de l’Institut Valencià d’Art Modern, José Miguel G. Cortés, i l’arquitecte Adrián Torres (València, 1982), presentaran la intervenció arquitectònic-artística que s’ubica a l’esplanada de l’IVAM el dijous 22 de juny, a les 10’30h.

Transition és un projecte pensat per a transformar l’esplanada de l’IVAM durant els mesos d’estiu en un espai més habitable, més verd i més interactiu. La peça d’Adrián Torres ocupa 100 m2 , té una longitud de 25 metres i ha comptat amb la col·laboració de Fumiko Ikemoto. La instal·lació es pot recórrer per dins, establint-se una sèrie de plataformes o nivells que poden fer d’amfiteatre, àgora, escenari, plataforma d’exposició o simplement de punt de descans.

Aquest projecte forma part de la línia d’actuació artística anomenada IVAM produeix, que es va iniciar el passat mes de gener amb la intervenció a la façana de l’IVAM de l’artista Cristina Lucas (Jaén, 1973), i que promou enguany la producció d’obres de gairebé una desena d’artistes.

Adrián Torres (València, 1982) és arquitecte, llicenciat per l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de la UPV. Amb formació en arquitectura experimental i planejament urbà, la feina de Torres se situa a mig camí entre l’arquitectura, l’escultura i la instal·lació, i destaca per desenvolupar projectes d’intervenció urbana i de caràcter social. Són exemples d’aquesta col·laboració el Solar Corona o el Bosc urbà del Carme, la galeria Art Hygiene a Velluters, la rehabilitació d’edifici de dos habitatges al Cabanyal o la instal·lació d’àgora i infraestructura en fusta per a Civic Factory a La Marina de València.

  • Dijous, 22 de juny, 10’30h
  • Hall de l’IVAM, C/ Guillem de Castro Nº 118

 

 

Relacionats

L’IVAM Produeix

22 jun. 2017 – 22 oct. 2017
IVAM Produeix