‘Els escalons de l’IVAM’ tornen a animar la nit del divendres amb música electrònica

theBasement punxarà en directe davall de la instal·lació artística d’Aranea a l’esplanada del museu

Nota de premsa

NdP Vuelven Los Escalones del IVAM

València (11.07.19). L’IVAM i theBasement continuen amb el cicle de música electrònica ‘Els Escalons de l’IVAM’ animant la nit del divendres que ve 12 de juliol davall de la instal·lació del grup Aranea. Es tracta d’un anell suspés de 13×8 metres que emet aigua polvoritzada, per la qual cosa la intervenció es coneix amb nom de ‘núvol’ de l’IVAM.

Per segon any consecutiu, ‘Els Escalons de l’IVAM’, en col·laboració amb el grup de música electrònica theBasement, reuneixen la millor música house, funk i disco a càrrec dels professionals més destacats de l’escena local durant les nits de divendres de juliol. Aquest divendres 12 de juliol, de 20.30 a 00 h, la vetlada temàtica girarà entorn dels ritmes més emblemàtics dels anys setanta i huitanta del disco i el funky.

El trio de residents del col·lectiu format per Toni Copas, Whatever i Boranimals encendran la metxa del ball per a veure caure la nit amb els ‘grooves’ del house més selecte.

Els Escalons de l’IVAM’ es converteixen així en el punt de trobada gratuïta durant els divendres de juliol on ballar, prendre unes copes a ritme de house i refrescar-se davall de la instal·lació artística del grup Aranea, que té programades pluges cada mitja hora.

L’objectiu és crear el que el grup Aranea denomina “un abraç atmosfèric que incite a la trobada”, un microclima en l’entorn de l’IVAM i una espècie d’oasi a la ciutat.

Relacionats

Grupo Aranea

21 jun. 2019 – 08 set. 2019
IVAM ProdueixIVAM Centre Julio González

Els Escalons de l’IVAM

05, 12, 19 i 26 jul. 2019; 06 set. 2019
MúsicaIVAM Centre Julio González