#IVAMdiversitat

AltresIVAM Centre Julio González

#IVAMdiversitat

Fullet IVAM Diversitat

El 28 de juny es commemora el Dia Internacional de l’Orgull LGBTIQ i això comporta la celebració de nombroses activitats per part de diferents associacions, col·lectius i entitats, per a reivindicar la tolerància i la igualtat de gais, lesbianes, bisexuals i transexuales.

La diversitat i la identitat sexual han sigut considerades qüestions fonamentals en les discussions culturals i artístiques de finals del segle XX i començaments del XXI i l’art contemporani sempre ha tingut molt present el caràcter autobiogràfic i l’experiència personal que els artistes imprimeixen a les seues obres.

L’IVAM, com a institució que compta entre els seus objectius amb l’organització i realització de propostes culturals encaminades al coneixement i difusió de l’art, vol unir-se a aquesta commemoració i a través de les seues activitats contribuir al fet que cap persona puga avergonyir-se del que és, qualsevol que siga el seu sexe, orientació sexual o identitat sexual recolzant, d’aquesta manera, la noció bàsica del “orgull LGBTIQ”. I a aquest efecte estem organitzant la proposta #IVAMdiversitat que desenvoluparem els dies 28, 29 i 30 de juny.

 

Dijous, 28 de juny, 19.00 h. Saló d’Actes

Conferència de Lucas Platero organitzada per la Càtedra d’Estudis Artístics. Segles XX/XXI

Divendres, 29 de Juny 19.30 H. Sala Didàctica

Performances “Striptease” i “Bombers amb grans mànegues” de Pere Faura

Divendres,29 de juny, 21.00 h. esplanada de l’IVAM

Concert de YESSI PERSE

Dissabte, 30 de juny 11.15 h-21.30 h. Saló d’actes

Jornada sobre còmic i representacions LGTBIQ SEXXXY! CRASSSH! BOOOM!