L'IVAM com a ferramenta poliglota. Un espai dinamitzat per Paco Inclán

MediacióTallerIVAM Centre Julio González

POLIGLOTIA obri les seues portes a persones que actualment estudien espanyol (nivells B, intermedis). En les sessions, les exposicions i les instal·lacions de l’IVAM serviran com a recursos didàctics per a l’aprenentatge de l’idioma. Les llengües maternes dels i les participants també tindran el seu protagonisme en estes trobades plurilingües. Una exploració de les possibilitats del museu com a espai per a afavorir el diàleg i l’intercanvi de sabers i experiències des d’un enfocament pedagògic de diversitat cultural i lingüística.

Sessions
21 i 28 de maig
4, 11, 18 i 25 de juny
2 i 9 de juliol.

PLACES LIMITADES

Per a inscriure’s envia un correu a educacio@ivam.es fins al 10 de maig amb esta informació:

  • Nom i cognoms
  • Quin nivell d’espanyol tens?
  • Quins idiomes parles?
  • Quines són les teues aficions, entreteniments, interessos?
  • Pots assistir els dimarts de 18 a 20 h a les classes en l’IVAM?

Es valora compromís d’assistència

Relacionats

POLIGLOTIA. Classes d’espanyol a partir del museu

21 mai. 2024 – 09 jul. 2024
PoliglotiaTallersIVAM Centre Julio González

Poliglotia

01 nov. 2021 – 09 jul. 2024
PoliglotiaIVAM Centre Julio González

Instal·lació de joc lliure per a primera infància durant la Pasqua

FamíliesInfantilTallerIVAM Centre Julio González

Torna Juguetoría a l’IVAM, una proposta amb la qual el museu reivindica ser un espai de joc, exploració i sorpresa, i on la infància és l’autèntica protagonista.

Juguetoría transforma l’IVAM en una factoria d’experiències lúdiques a través d’una instal·lació d’objectes que es convertixen en joguets diferents amb cada gest, decisió i acció compartits.

Esta col·lecció particular de peces, dissenyades per Sara San Gregorio i produïda per Alicia Gutiérrez, materialitza invitacions a explorar el circumdant amb llum, reflexos, volum, textures, recorreguts, rotacions, contencions, posicions, mirades, trasllats, o construccions.

L’activitat està recomanada per a xiquetes i xiquets de 0 a 5 anys i les seues famílies, amb reserva prèvia.

Nova proposta de Juguetoría per a primera infància

FamíliesInfantilTallerIVAM Centre Julio González

Després d’un estiu ple de joc en el museu, Juguetoría, torna per Nadal amb una nova col·lecció de joguets creada específicament per a l’IVAM per a compartir espai i temps de sorpresa, exploració i trobada. Seguint la línia de força Juga l’IVAM!, amb la qual entenem que el museu pot ser un espai de joc on la infància s’obri pas protagonista.

Juguetoría proposa convertir l’espai en una factoria d’experiències de joc a través d’objectes que es converteixen en joguets diferents amb cada gest, decisió i acció compartida.

Esta col·lecció particular de peces, dissenyades per Sara San Gregorio i Alicia Gutiérrez, materialitza invitacions a explorar amb llum, reflexos, volum, textures, recorreguts, rotacions, contencions, posicions, mirades, trasllats, o construccions. Els objectes estan disposats en l’espai perquè l’experimentació aparega de manera natural i la trobada succeïsca de manera espontània.

Esta nova proposta, continua la línia d’investigació i treball de Juguetoría sobre percepció, exploració i joc lliure en la primera infància. És una activitat recomanada per a xiquetes i xiquets de 0 a 5 anys i les seues famílies, amb reserva prèvia.

Horari

De dimarts a divendres: 10.30h, 11.30h, 12.30h y 13.30h

Dissabtes 23 i 30 de desembre i Diumenge 7 de gener: 10.30h, 11.30h, 12.30h, 13.30h, 15.30h, 16.30h i 17.30h

Diumenge 31 de desembre: 10.30h, 11.30h, 12.30h i 13.30h

Relacionats

Juga l’IVAM!

18 jul. 2023 – 03 set. 2023
EducacióTallersIVAM Centre Julio González

Torna el Nadal a l’IVAM

23 des. 2023 – 07 gen. 2024
EducacióTallersVisitesIVAM Centre Julio González