Presentació del procés de l’escola d’estiu acompanyada per Alberto Feijóo

MediacióJovesIVAM Centre Julio González

Aquesta mateixa setmana s’ha desenvolupat l’escola d’estiu de l’IVAM protagonitzada per joves de 13 a 17 anys que juntament amb l’artista Alberto Feijóo i la mediadora Mar Bonet han treballat la idea d’imatge expandida en format Club Collage.

Aquest procés artístic finalitzarà amb una xicoteta mostra oberta i pública dels treballs realitzats instal·lats i disseminats per l’IVAM. Els participants explicaran les seues obres al públic, en format de recorregut pel museu, que finalitzarà en un còctel d’inauguració.

Relacionats

Imatges d’estiu. Club Collage

10 jul. 2023 – 14 jul. 2023
EducacióTallersIVAM Centre Julio González

Amb Alberto Feijóo i l'equip mediació de l'IVAM

MediacióJovesIVAM Centre Julio González

L’IVAM planteja una escola d’estiu específica que, desenvolupada per l’artista Alberto Feijóo i l’equip de mediació del museu, aprofundisca en el concepte de collage. La pràctica d’Alberto Feijóo serà el centre d’un procés comú enfocat a desenvolupar, al llarg de la setmana, un projecte artístic col·laboratiu entre els joves assistents, alguns dels quals provenen del Servei d’Acolliment Residencial i Justícia Juvenil de la Direcció General d’Infància i Adolescència de la Vicepresidència i Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives de la Generalitat Valenciana. Es vincularà part de la producció amb l’espai del museu i finalitzarà amb una xicoteta mostra oberta dels treballs instal·lats i disseminats per l’IVAM, en format de vernissage, al final de la setmana.

INFORMACIÓ PRÀCTICA:

  • Data: de dilluns 10 de juliol al divendres 14 de juliol
  • Horari: 10 a 14 h cada dia
  • Dirigit a: joves de 13 a 17 anys
  • No es requereixen coneixements artístics
  • Inscripció prèvia obligatòria per a l’escola d’estiu completa (no per dies alternatius).

Relacionats

Trascity. Alberto Feijóo

01 jun. 2023 – 07 gen. 2024
ExposicióIVAM Centre Julio González

Mediacions i observacions a partir del jardí efímer de l'IVAM

FamíliesMediacióBarriJovesIVAM Centre Julio González

Amb motiu de la celebració del Dia Internacional dels Museus 2023, i dins de la programació especial radicada dins del jardí Un jardí en el museu! – la vegetació ha pres l’hall del museu!–, et convidem a participar en una mediació basada en el reconeixement, l’atenció i el contacte entre espècies.

El taller s’inspira en l’àlbum Plantasia, de Mort Garson (Warm earth music for plants and people who love them), per a explorar els vincles entre el paisatge natural i la visualitat; entre el subjecte, la naturalesa, la cultura i els seus diàlegs. Indagarem en les diferents representacions dels elements vegetals, seguint una metodologia arxivística però, al mateix temps, posant especial atenció en les diferents maneres de percepció.

Durant la concepció del terme paisatge, tres conceptes s’articulen: el subjecte, la naturalesa, i el vincle entre tots dos. Aquest vincle pren una sèrie d’arguments culturals que venen a reflexionar sobre “allò que es veu”. Aquesta proposta tracta de, a través de la imatge, proposar una relació tàctil i sonora que, igual que la mirada, subjective i genere el paisatge de l’hall.

Si vols assistir has d’inscriure’t prèviament:

Rapsòdia en verd per a públics adults i joves: dissabte 20 maig a les 12h

Rapsòdia en verd per a públics familiars: diumenge 21 de maig 12h

Sofia Alemán és artista visual, fotògrafa i investigadora. A través dels llenguatges propis del mig gràfic i fotogràfic, planteja un procés creatiu a partir de la descomposició cap al grau zero de la percepció i de la construcció del règim *escópico, heretat de la tradició pictòrica i accelerat pel tecno-capitalisme.

Relacionats

Un jardí al museu! Intervenció efímera

18 mai. 2023 – 21 mai. 2023
DIMIVAM Centre Julio González

Un jardí que creix i es comparteix. Programació DIM

18 mai. 2023 – 21 mai. 2023
DIMTallersVisitesIVAM Centre Julio González

Freestyle al hall de l'IVAM per a totes

MediacióDansa i performanceJovesIVAM Centre Julio González

Tanquem l’any del projecte Pump The Beat, que dinamitza Club Mutante, obrint el hall de l’IVAM com a lloc d’assaig per a ballarins, curiosos i gent amb ganes de celebrar el final de l’any: Freestyle per a totes a el vestíbul de l’IVAM!

Hip-hop, break dance, electro, voguing, en una única sessió oberta i prenadalenca sense inscripció prèvia, sonoritzada gràcies a Paul Jean Robert i activada gràcies a Julia Zac. Us esperem!

*No es requereix coneixements previs de danses urbanes per assistir a la sessió gratuïta.

Relacionats

Pump The Beat

26 oct. 2022 – 19 feb. 2023
MediacióDansa i performanceJovesIVAM Centre Julio González

Un projecte de dansa i moviment per a joves de 14 a 17

MediacióDansa i performanceJovesIVAM Centre Julio González

El projecte Pump The Beat és un projecte per a joves de 14 a 17 anys i dansa urbana: hip-hop, break danse, electro, voguing, etc. De la mà del col·lectiu Club Mutante, desenvoluparem trobades per a afavorir l’acostament a les diferents tendències urbanes, generant espais per al diàleg entre les exposicions de l’IVAM i els cossos dels joves participants.

A través de sessions d’hora i mitja de duració els dimecres a la vesprada, el grup de joves residents en l’IVAM desenvoluparà, gràcies dels aprenentatges i tot el viscut, un projecte conjunt al llarg de curs escolar, que es podrà visibilitzar el 29 d’abril de 2023, Dia Internacional de la Dansa. Per a això, comptarem amb convidats especials referents de la dansa urbana de diferents escenes que, en format de workshop, aportaran altres mirades i trajectòries a l’equip mutant.