82 pams de territori. Escola d’estiu de l’IVAM

Confluències: Campament jove amb G.I.R.A.F.A.

FamíliesJovesIVAM Centre Julio González

L’IVAM presenta una escola d’estiu específica que aprofundix en la idea de territori, que jugarà amb la confecció de mons que fermenten i s’entrecreuen, de paisatges possibles i imaginaris, així com de les col·lectivitats diverses que els habiten.

A partir de l’exposició Confluències. Entre l’arxiu i la intervenció, que sorgix en el marc del programa Confluències entre 2021 i 2023, generarem una comunitat de joves enfocada a desenvolupar, al llarg de la setmana, un projecte artístic col·laboratiu i inclusiu.

Es vincularà part de la producció amb l’espai del museu i finalitzarà amb una xicoteta mostra oberta en l’IVAM al final de la setmana.

Algunes de les places es reservaran a xiquets/as i adolescents del Servei d’Acolliment Residencial i Justícia Juvenil de la Direcció General de Família d’Infància i Adolescència i Repte Demogràfic, pertanyent a la Vicepresidència 2a i Conselleria de Servicis Socials, Igualtat i Vivenda de la Generalitat Valenciana.

 

INFORMACIÓ PRÀCTICA:

Dates (de dilluns a divendres) i rang d’edats:

Horari: de 10.00 h a 14.00 h cada dia

No es requerix tindre coneixements artístics.

Inscripció prèvia obligatòria per a l’escola d’estiu completa, no per a dies solts.

16 places per setmana (8 per a públic general i 8 places reservades a la Direcció General d’Infància i Adolescència de la Vicepresidència i Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives de la Generalitat Valenciana).

Relacionats

Confluències. Entre l’arxiu i la intervenció

27 jun. 2024 – 03 nov. 2024
ConfluènciesExposicióIVAM Centre Julio González

CONFLUÈNCIES, intervencions artístiques en el medi rural

01 jun. 2021 – 31 des. 2023
ConfluènciesTerritori