Una platja urbana per a ballar en l’esplanada de l’IVAM

L’IVAM i TheBasement animaran les nits dels divendres de juliol amb música electrònica sota el núvol del grup Aranea

Nota de premsa

NP ESCALONES ARANEA

València (05.07.19). El núvol de l’estiu de l’IVAM promet pluja i diversió cada divendres a la nit. La instal·lació artística ubicada a la terrassa frontal del museu serà el lloc de trobada d’escoles infantils d’estiu, famílies, amics del museu, clubs esportius, centres de dansa o grups de ioga. A més, cada divendres, integrada dins de les activitats de la Gran Fira de València de juliol, el grup TheBasement animarà l’inici del cap de setmana entre les 20.00 h i les 24.00 h.

Aquest estiu la calor serà més suportable a València, almenys a les portes de l’IVAM. L’esplanada de l’Institut Valencià d’Art Modern s’ha convertit aquests dies en una platja urbana, un espai de reunió, una plaça on acudir amb amics, amb la família, amb els companys de classe o del treball.

Les pluges refrescants estan programades tots els dies durant l’horari d’obertura del museu i els divendres a la nit s’allarga l’horari fins a la mitjanit per a convertir l’esplanada de l’IVAM en una gran terrassa on escoltar música o prendre una copa mentre es gaudeix dels ruixats.

TheBasement amenitzarà els tradicionals ‘Escalons de l’IVAM’ de la fira de juliol cada divendres entre les 20.30 h i les 24.00 h. A més, l’entrada a l’IVAM és gratuïta els divendres entre les 19.00 h i les 21.00 h per a veure les exposicions de Fernand Léger, Equipo Crónica, Susana Solano, Julio González o Tiempos Convulsos.

Sobre la instal·lació d’Aranea

Aranea vol convertir l’acció de travessar l’esplanada del museu, un espai que a l’estiu és poc habitable per la calor, en una experiència fresca.

La instal·lació consisteix en un anell suspés de 13×8 metres situat a una altura entre 4,2 i 8 metres que emet aigua polvoritzada per a generar un microclima en l’entorn de l’IVAM, una mena d’oasi a la ciutat.

L’objectiu és crear el que el grup Aranea denomina “un abraç atmosfèric que incite a la trobada”.

Relacionats

Grupo Aranea

21 jun. 2019 – 08 set. 2019
IVAM ProdueixIVAM Centre Julio González