Never Dull, Whatever, Home Selector i Toni Copas, protagonistes de la quarta sessió de ‘Els escalons de l’IVAM’

Els DJ's de The Basement tornaran el 6 de setembre per a celebrar la fi de l'estiu

Nota de premsa

València. Aquest divendres 26 de juliol de 20’30 a 00h es viurà l’última sessió de juliol de ‘Els Escalons de l’IVAM’. Una cita en la qual els residents de The Basement, Whatever Charles i Toni Copas, donaran pas al convidat Never Dull, el mexicà amb base d’operacions a Los Angeles que arrasa en les llistes d’èxits de mig món. Never Dull acumula diversos milions de reproduccions en les diferents plataformes de streaming musical i unes crítiques que auguren un futur prometedor per a aquest jove productor.

La música electrònica i la pluja artificial tornen així aquest divendres 26 de juliol en la quarta sessió de ‘Els Escalons de l’IVAM’. Per segon any consecutiu aquest cicle de música electrònica, en col·laboració amb The Basement, se celebra sota la instal·lació artística del Grup Aranea, un anell de 13×8 metres suspés a una altura de 4,2 i 8 metres que llança aigua polvoritzada per a generar un microclima.

La instal·lació artística, sobrenomenada com el “núvol” de l’IVAM, té programades pluges des de les 20h a les 24 hores del divendres 26 de juliol per a refrescar als assistents al ritme de la música.

Els DJ’s de The Basement tornaran en una nova sessió musical el pròxim 6 de setembre per a animar la festa fi d’estiu que prepara l’IVAM a la seua terrassa frontal.

Galeria

Relacionats

Els Escalons de l’IVAM

05, 12, 19 i 26 jul. 2019; 06 set. 2019
MúsicaIVAM Centre Julio González

Els escalons de l’IVAM

06, 13, 20 i 27 jul. 2018
MúsicaIVAM Centre Julio González