L’IVAM presenta l’exposició Perdidos en la ciudad, que exhibeix obres de més de 100 artistes

ConvocatòriaNota de premsa

València. El director de l’Institut Valencià d’Art Modern (IVAM), José Miguel G. Cortés, i la directora adjunta de la col·lecció d’art del Banc Sabadell, Montserrat Corominas, entitat que col·labora en la mostra, presentaran als mitjans de comunicació l’exposició Perdidos en la ciudad. La vida urbana en les col·leccions de l’IVAM en una visita guiada el dimarts 17 de maig a les 11’00h.

El director de l’IVAM i comissari de l’exposició explicarà les claus d’aquesta mostra que tracta d’oferir les múltiples visions, els diferents espais i les existències humanes que han conformat la vida a les ciutats des dels inicis del segle XX fins a l’actualitat.

L’exposició reuneix vora 300 obres pertanyents a la col·lecció de l’IVAM, enriquida recentment amb els fons cedits en dipòsit per Cal Cego i Juan Redón. Una important selecció de pintures, escultures, fotografies i vídeos d’artistes com ara Paul Citroën, Jan Kamman, Lee Friedlander o César Domela, passant per Walker Evans, Horacio Coppola o Gabriel Cualladó, fins a Sigmar Polke, Gregory Crewdson, Hiroshi Sugimoto, Miquel Navarro, Bernd i Hilla Becher o Gordon Matta Clark.

  • Dimarts, 17 de maig 11’00h
  • Galeries 4 i 5 del IVAM, C/ Guillem de Castro Nº 118