L’IVAM mostra la creativitat de l’alumnat participant en els tallers del curs 2016-2017

Nota de premsa

NdP Tallers didàctics

València. L’IVAM exhibeix fins al pròxim 25 de juny una selecció de les peces realitzades per l’alumnat participant en els tallers educatius del museu durant el curs 2016-2017. Es tracta de vora un centenar d’obres realitzades per alumnes/as d’Escoles infantils, Educació Infantil i Primària, Instituts d’Educació Secundària, associacions, centres ocupacionals i Universitats Populars que han assistit als tallers de l’IVAM.

La mostra romandrà oberta al públic en el Taller de Didàctica, situat en el primer pis de l’IVAM, durant l’horari d’obertura del museu. Els assistents podran veure alguns dels treballs realitzats entre setembre de 2016 i juny de 2017 en una proposta educativa que ha consistit en dos tallers independents, encara que complementaris: Hàbitat(N)ts i Lljocs per a emportar, que han comptat amb la col·laboració de l’Obra Social La Caixa.

El taller Hàbitat(N)ts parteix d’algunes de les obres de l’exposició Perdidos en la ciudad. La vida urbana en les col·leccions de l’IVAM sobre les múltiples visions, espais y existències humanes que han conformat la vida en la ciutat. A través d’obres que representen paisatges urbans, els assistents han desenvolupat l’habitabilitat dels espais i han treballat la mescla de colors, l’ús fotogràfic, el treball en equip, la motricitat fina, i l’aprenentatge sensorial, entre uns altres.

El segon taller, Lljocs per a emportar, parteix de la idea de l’ecodisseny per a tractar de plasmar una visió individual col·lectivitzada sobre els espais urbans, abordant aspectes com la propietat dels materials, les necessitats individuals i col·lectives o l’observació i transformació de l’entorn.

En aquests tallers didàctics que es realitzen de dimarts a divendres durant tot el curso i dins de l’horari lectiu, han participat més de 7.000 persones, des dels 5 anys de edat, de 152 centres educatius de tota la Comunitat Valenciana.

Relacionats

Taller educatiu Hàbita(n)ts

27 set. 2016 – 03 feb. 2017
EducacióTallersIVAM Centre Julio González

Taller educatiu Lljocs per emportar

08 feb. 2017 – 09 jun. 2017
EducacióTallersIVAM Centre Julio González