Taller educatiu Lljocs per emportar

EducacióTallersIVAM Centre Julio González

El taller educatiu LLjOCS PER EMPORTAR parteix de l’exposició Perduts en la ciutat. La vida urbana en les col·leccions de l’IVAM, la qual tracta de mostrar-nos les múltiples visions, espais i existències humanes que han conformat la vida en la ciutat.

Consta d’una visita dinamitzada (30 minuts de durada), i d’una activitat reflexiva-creativa en el taller didàctic (1 hora de durada).

Els objectius del taller són:

  •  Aprofitar els recursos del museu com a font d’aprenentatge
  • Crear un espai de creació artística a la ciutat i sobre la ciutat
  • Situar a la persona en el seu entorn pròxim i fer-la partícip d’ell
  • Generar consciència cultural i social de l’entorn urbà a través de l’art contemporani
  • Potenciar la sensibilització per construir la identitat respecte a la ciutat/poble en el que es viu.

Aquest taller es basa en la idea de l’ecodisseny. Partint de materials d’ús quotidià a la ciutat, tant naturals com industrials, i havent escoltat les nostres necessitats pròpies com a ciutadans/es, tractarem de plasmar la nostra visió individual col·lectivitzada sobre els espais urbans, dissenyant llocs que s’adapten a aquelles.

Alguns aspectes a desenvolupar seran: la propietat dels materials, les necessitats individuals i col·lectives, la visió d’infantesa i d’adultesa, i l’observació i transformació de l’entorn, entre d’altres.

DADES D’INTERÈS

A partir de 5 anys
Els tallers són gratuïts

HORARI TALLER dimecres a divendres
Matins
10.00 h
11.00 h
12.00 h
Vesprades segons demanda

DURADA aproximadament 1 hora i 30 minuts cada grup

DIRIGIT A alumnes de l’últim curs d’educació infantil, estudiants d’educació primària i secundària, batxillerat, F.P., a més d’adults/es i persones majors.
El taller s’adaptarà als diferents nivells.

GRUPS 25-30 alumnes cada sessió

INFORMACIÓ I RESERVES a partir de l’1 de setembre als telèfons 963 17 66 53 i 963 17 66 07, de dilluns a divendres de 8.30 a 13.30 h

INFORMACIÓ PROFESSIONALS DE CENTRES EDUCATIUS dimarts 20 de setembre a les 18.00 h al hall de l’IVAM

ABANS DE VINDRE!

*En l’activitat del taller es farà un enregistrament de veu (seleccionant 4 persones aleatòriament), amb la finalitat de documentar la seua explicació del treball realitzat. L’alumnat explicarà el seu LLJOC PER EMPORTAR. Per això necessitem l’autorització prèvia d’enregistrament de tot el grup, signada pels seus familiars, (no obstant, tot el grup no serà registrat, solament 4 persones): Model AUTORITZACIO TOTAL
* Activitat prèvia: Obrim la finestra

Relacionats

Perdidos en la ciudad

18 mai. 2016 – 18 jun. 2017
Col·leccióExposició