L’escola d’estiu de l’IVAM proposa tallers al voltant del món dels videojocs al juliol

Planeta Random: Laboratori de ficcions jugades’ està dirigit a xiquets i xiquetes de 9 a 12 anys i ‘Planeta Soroll: Laboratori de ficcions sonores’ és per a adolescents de 13 a 16 anys

Nota de premsaIVAM Centre Julio González

Nota de premsa

València (08.06.22). L’Institut Valencià d’Art Modern (IVAM) organitza una escola d’estiu al voltant del món dels videojocs i la imatge digital durant el mes de juliol. A partir de les investigacions de les artistes participants en el Programa d’Art i Context, el museu proposa dues activitats que transformaran l’espai en un laboratori de narracions, jocs i experimentació sonora per a xiquets, xiquetes i adolescents.

‘Planeta Random: Laboratori de ficcions jugades’ és el primer taller que es farà del 4 al 8 de juliol de 10 a 14 hores. A través del joc i la imatge digital, els xiquets i xiquetes de 9 a 12 anys reflexionaran sobre les possibilitats que la ficció i la fantasia ofereixen a l’hora de generar pensament i imaginar altres mons possibles. Durant una setmana dissenyaran i construiran l’entorn d’un videojoc, una comunitat i personatges propis.

‘Planeta Soroll: Laboratori de ficcions sonores’ és la segona activitat prevista de l’11 al 15 de juliol per a adolescents de 13 a 16 anys. En aquest taller usaran el so com a eina per a entendre l’entorn, generaran i inventaran sons animals i maquínics i construiran nous paisatges sonors.

Els tallers de l’escola d’estiu de l’IVAM són gratuïts i estan impartits per Elena Sanmartín Hernández, amb el suport en mediació d’Alejandro Ocaña i les col·laboracions de Patricia Ferragud en la producció sonora i Pablo Oria en la creació digital. Inscripció oberta en la web de l’IVAM.

L’escola d’estiu de l’IVAM compta amb la participació de menors d’edat del Servei d’Acolliment Residencial i Justícia Juvenil de la Direcció General de la Infància i Adolescència de la Generalitat Valenciana.

 

Galeria

Relacionats

Planeta random: Laboratori de ficcions jugades

04 jul. 2022 – 08 jul. 2022
Art i ContextEducacióIVAM Centre Julio González

Planeta soroll: Laboratori de ficcions sonores

11 jul. 2022 – 15 jul. 2022
Art i ContextEducacióIVAM Centre Julio González