El IVAM tindrà una nova llibreria especialitzada a partir de la segona quinzena de setembre

Nota de premsa

NdP Llibreria IVAM

La llibreria Dadà ha estat la seleccionada en el concurs públic convocat per l’IVAM per a dotar al museu d’un establiment especialitzat. Dadà te una llarga experiència en museus, ja que regenta des de fa anys la llibreria del MUVIM. És a més reconeguda pel seu treball en la difusió de fanzines i altres textos autoeditats. Aquesta nova llibreria oferirà un complet catàleg de publicacions de l’Institut Valencià d’Art Modern, així com llibres, catàlegs i textos d’altres museus al nivell d’un centre d’art com l’IVAM.

Durant els primers 15 dies de setembre es procedirà al muntatge perquè la nova llibreria puga obrir les seues portes en la segona quinzena d’aquest mes. Ja tenen programades algunes presentacions de llibres, així com diferents activitats que s’organitzaran conjuntament amb el museu. Una altra de les iniciatives de Dadà és la ubicació d’un racó de publicacions de l’IVAM en la seua altra llibreria, la del MUVIM.

Amb l’obertura de la nova llibreria, l’IVAM mostra la seua aposta per difondre les seues publicacions, a més de la seua obstinació per donar un millor servei als visitants, que podran adquirir en el mateix museu, no solament els catàlegs de les exposicions, sinó també revistes especialitzades, textos relacionats amb les mostres, o una àmplia selecció de llibres d’art, disseny, arquitectura, còmic, fotografia, etc.