Visita les intervencions artístiques de l’Alt Millars amb Sandra Mar i LUCE. Torrechiva-Espadilla-Vallat (Castelló)

Confluències. Intervencions artístiques als pobles de la Ruta 99

VisitesIVAM Centre Julio González

Visita les intervencions artístiques de l’Alt Millars amb Sandra Mar i LUCE. Torrechiva-Espadilla-Vallat (Castelló)

  • Eixida amb autobús: 9.30 h. Entrada principal IVAM. (Guillem de Castro, 118. València)
  • Arribada aproximada: 18.00 h. Entrada principal IVAM.

Us proposem eixir de la ciutat i visitar les intervencions artístiques desenvolupades en tres xicotets municipis d’Alt Millars, en el marc de Confluències, programa que es desenvolupa dins de la línia d’acció de L’IVAM al territori.

Des de setembre de 2021, els pobles més xicotets de la comarca de l’Alt Millars han acollit a una selecció d’artistes que, després de períodes d’estades i mitjançant l’escolta activa a aquests contextos, han realitzat intervencions específiques en cada localitat.

Al costat de Sandra Mar a Torrechiva i LUCE a Espadilla, passejarem per aquestes localitats per a descobrir reflexions i el resultat de les seues investigacions, materialitzades en les respectives intervencions artístiques Un Tresoro i Espadilla y su entorno.

Durant la jornada visitarem una tercera població, Vallat, per a asseure’ns en les cadires que formen part de la instal·lació artística Tres arbres i tretze fruites de Laura Palau. Sens dubte, un lloc propici per a conversar i intercanviar impressions de tot l’esdevingut durant el dia, abans de tornar a la ciutat.

NOTA: Es realitzarà una pausa d’aproximadament una hora per a menjar. Pots portar el teu propi menjar o degustar l’oferta gastronòmica de la zona.

Relacionats

CONFLUÈNCIES, intervencions artístiques a Alt Millars

01 jun. 2021 – 31 des. 2023
ConfluènciesTerritori