Espadilla y su entorno, LUCE (Espadilla)

CONFLUÈNCIES. Intervencions artístiques als pobles de la Ruta 99

La meua connexió amb Espadilla va ser immediata. Mentre recorria els seus carrers durant la meua primera visita, ja van anar apareixent idees per a intervindre als diferents punts de la localitat. És la meua habitual manera de treballar: passege, observe, associe i resolc. Sempre acostant-me a l’entorn i als espadellans/espadellanes d’una manera respectuosa, les intervencions no competeixen per destacar, sinó que intenten camuflar-se en un entorn ja per si mateix ple d’estímuls.

En Lona azul escric per als que resideixen tot l’any. Un agraïment als quals cuiden i mantenen el poble. Amb Llaveros del bar Saganta anime als visitants a conéixer històries i afavorir el teixit social. Momento congelado pretén rememorar vivències de joc i joventut. Finalment, amb Las pequeñas montañas es genera un nou interés dins de la pujada a Peña Saganta.

Pots descarregar ací més informació sobre les quatre intervencions a Espadilla.

LUCE (València, 1989) investiga les associacions que es generen entre art i entorn, estant molt present en la seua obra la dualitat entre grafiti i escriptura. El seu quefer es basa en l’experiència, traduïda en subtils intervencions en el mobiliari urbà i en peces creades a partir d’objectes que troba durant les seus derives.