Visita a les intervencions de LUCE i Pilar Beltrán

Intervencions artístiques en Fuente la Reina i Villanueva de Viver (Castelló). CONFLUÈNCIES

ConfluènciesVisitesTerritori

Vos proposem eixir de la ciutat per visitar dues poblacions de l’Alto Mijares. Acompanyats pels artistes LUCE i Pilar Beltrán, coneixerem les propostes que han realitzat a Fuente la Reina i Villanueva de Viver, respectivament, en el marc de Confluències, programa que es desenvolupa dins la línia d’acció de l’IVAM al territori.

Des del setembre del 2021 fins a l’abril del 2022, els pobles més petits de la comarca de l’Alt Millars i l’Alt Palància han acollit una selecció d’artistes que, després de períodes d’estades i mitjançant l’escolta activa en aquests contextos, han fet intervencions específiques a cada localitat.

Torre Emissora és l’obra que LUCE va desenvolupar a Fuente la Reina, on ha intervingut sobre la superfície de la torre elèctrica situada a l’entrada del poble. Mitjançant paraules forjades en ferro, ha conformat una sèrie de frases explícites i poètiques que transformen la torre en una estructura emissora de missatges relacionats amb allò que passa al voltant.

Acte de Conciliació és la proposta de Pilar Beltrán per al municipi de Villanueva de Viver. A partir de les passejades, de les visites a l’arxiu històric i de les converses escoltades, l’artista va teixint històries que materialitza en diverses peces, petits actes de conciliació entre elements de la naturalesa del lloc i entre les persones que hi habiten.

Relacionats

CONFLUÈNCIES, intervencions artístiques a Alt Millars

01 jun. 2021 – 31 des. 2023
ConfluènciesTerritori

CONFLUÈNCIES, intervencions artístiques a l’Alt Palància

01 jun. 2021 – 31 des. 2023
ConfluènciesTerritori

CONFLUÈNCIES, intervencions artístiques a la província de València

01 jun. 2021 – 31 des. 2023
ConfluènciesTerritori