Posar el cos

Pràctica/Conversa de la companyia Mal Pelo "Quan arriba el silenci"

EscèniquesIVAM Centre Julio González

Pràctica/Conversa “Quan arriba el silenci” de la compañia Mal Pelo.

Amb motiu de la presentació d’Inventions el dijous 12 de desembre a l’IVAM i de On Goldberg Variations/ Variations el dissabte 14 de desembre al TEM, Mal Pelo proposa una conversa amb María Muñoz i Pep Ramis, acompanyats d’intèrprets de la companyia.
Una conversa sobre el seu llenguatge escènic i els processos de creació. De la recerca inicial a l’estudi fins a la construcció final de l’espectacle. Mal Pelo acompanya la conversa amb vídeos de diferents creacions i algun moment de pràctica amb els assistents.

Inventions i On Goldberg Variations/ Variations són dues propostes que s’inclouen dins el BACH PROJECT, un treball multifocal sobre el moviment i la música de Johann Sebastian Bach; una Tetralogia que inclou el solo de María Muñoz Bach, On Goldberg Variations/ Variations, Inventions, peça per espais no escènics, i un últim espectacle que s’estrenarà al Mercat de les Flors de Barcelona al maig de 2021. Un projecte ideat a partir de l’estudi de la música barroca contrapuntística i la relació amb el moviment, l’espai i la dramatúrgia coreogràfica.

Relacionats

Posar el Cos

12 des. 2019
EscèniquesIVAM Centre Julio González