Poliglotia en la Jornada Noves Europes

L'IVAM participa en la jornada que es realitzarà en Es Baluard Museu (Palma)

L’IVAM participa, el pròxim 28 de setembre, en la jornada presencial que té lloc en Es Baluard Museu (Palma) que es desenvolupa en el marc del projecte Imaginar noves Europes.

Aquesta jornada es conformen com un espai de trobada, diàleg i intercanvi entre els diferents programes que s’agrupen en aquesta plataforma virtual d’institucions com La Madraza, (Granada), TEA, (Santa Cruz de Tenerife), MACBA, (Barcelona), Es Baluard Museu, (Palma), Museu Reina Sofia (Madrid) i Artium (Vitòria-Gasteiz). La jornada tindrà un espai privat de treball per als museus i centres participants durant el matí i una programació oberta al públic, que té lloc a la vesprada.

Desenvolupada en forma de conversa col·lectiva, dinamitzada per Jesús Carrillo –comissari d’Imaginar noves Europes– i Berta Sureda –coordinadora de Continguts, Metodologia i Gestió d’Es Baluard Museu–, en la qual participen els artistes, ciutadans, activistes i treballador+s de les institucions públiques que integren els programes, iniciatives i projectes que es bolquen a Imaginar noves Europes. A partir de les experiències d’ells i elles es compartirà durant aquesta jornada reflexions sobre la manera de fer, d’activar i de transformar des de dins i fora de les institucions culturals espanyoles cap a la construcció de noves formes de vida en comú.

Més informació, ací

Relacionats

Imaginar noves Europes: pràctiques artístiques en una societat en transformació

01 jul. 2023 – 30 oct. 2023
PoliglotiaIVAM Centre Julio González

Poliglotia

01 nov. 2021 – 09 jul. 2024
PoliglotiaIVAM Centre Julio González