Efecte d’una força aplicada bruscament. Procés

Activitat vinculada amb "Pepe Miralles. Efecte d'una força aplicada bruscament" IVAMLab 19.00h

IVAM Centre Julio González

18 d’octubre de 2018, a les 19 h. IVAM Lab
Efecte d’una força aplicada bruscament. Procés
Pepe Miralles, artista. Alba Braza, mediació.

A manera de conferència, trobada i diàleg: “Procés. Efecte d’una força aplicada bruscament” mostrarà l’estat de la investigació, iniciada el mes de març, sobre els impactes que el VIH i la sida han causat en homes que fan sexe amb homes. Aquesta investigació també pot veure’s a la sala d’exposicions de la biblioteca, entenent aquesta conferència com un complement al dispositiu visual que ocupa la sala.

Pepe Miralles (Xàbia, 1959), treballa com a artista visual i professor a la Facultat de Belles Arts de València. Els temes que més ha investigat en les dues esferes són: la perspectiva social del VIH i de la sida, per a la qual cosa ha participat en grups activistes i en la producció de continguts culturals i visuals, i la sexualitat als espais públics, per a la qual cosa ha documentat tant l’ús dels enclavaments de cruising, com les biohistòries dels qui els usen.

Alba Braza (València, 1980) és productora cultural especialitzada en mediació artística i comissariat d’exposicions. Desenvolupa la seua activitat entre Espanya i Itàlia en projectes com Piazza dell’Immaginario (Dryphoto arte contemporanea, Prato, Itàlia), Biennal de Mislata Miquel Navarro (Ajuntament de Mislata) i Mostra art públic/universitat pública (Universitat de València). Atreta per la reflexió i l’experimentació de formats expositius, des de la creació del projecte Sin Espacio (Asociación Otro Espacio, Mislata, 2009), considera la gestió cultural com una pràctica amb la qual produir subjectivitats des de, i per al context, un lloc confortable per al diàleg i la creació d’afectes.

Relacionats

Pepe Miralles

18 oct. 2018 – 03 feb. 2019
BibliotecaIVAM ProdueixIVAM Centre Julio González

Pepe Miralles

05 mar. 2018 – 28 abr. 2019
ConversesIVAM Centre Julio González