Berenar #4. Art i Context 2023 – 2025
Amb Sandra Mar, Mar Reykjavik i Carlos Correcher. En el marc del DIM2024. #IVAM35
En este Berenar de Art i Context 2023-2025, Sandra Mar convida a Carlos Correcher i a Mar Reykjavik a mantindre una conversa entorn de com les formes artístiques es veuen afectades per les relacions personals. A partir de les reflexions de l’artista Lorea Alfaro sobre la manera en què les relacions afectives modelen les pràctiques artístiques, es proposa un diàleg col·lectiu per a parlar de la relació entre els processos artístics i les persones que els acompanyen en el seu transcurs. Es tracta de totes eixes converses i experiències significatives, ja siga entorn de la creativitat o no, que esdevenen referents en si mateixos. Este serà el punt de partida per a parlar d’altres qüestions com la preocupació per les formes o les males formes en els diferents llenguatges que cadascuna empra.
Carlos Correcher (València, 1992) va estudiar Belles arts i el Màster de Producció Artística a la Universitat Politècnica de València, on es va especialitzar en pintura, el llenguatge a partir del qual s’articula tot el seu treball: se servix d’ella per a pensar en tot allò que li envolta. Les seues pintures i animacions 3D han aparegut en exposicions col·lectives com Dream A Veure’s (Tuesday To Friday, 2022) i en la mostra individual Tot el que passa (Luis Adelantado, València, 2022). En l’actualitat fa el mateix que sempre.
Mar Reykjavik és màster MasterLav Laboratori de creació audiovisual contemporània i graduada en Belles arts per la Universitat Politècnica de València. Últimament ha realitzat una residència en els estudis NKF d’Estocolm, ha sigut resident en Residències de Creació Matadero Madrid, Cultura Resident, Centre Huarte, Resistències del GVA, Artistes Residència del CA2M i La Casa Encendida i Fundació Bilbaoarte Fundazioa. El seu treball s’ha pogut veure en espais nacionals com a Galería Rosa Santos, IVAM, Pols, La Posta a València; CA2M, La Casa Encendida o Cineteca de Matadero de Madrid, Angels Barcelona, Can Felipa, Fundació Joan Brossa a Barcelona i internacionals com SupermarketArtFair Estocolm, Centre Cultural La Recoleta a Buenos Aires, Spacio Franco a Palerm, SYSTEMA a Marsella i l’Institut d’Art Contemporani de Lió dins de la 16ème Biennal de Lió. Compagina la seua pràctica artística amb la didàctica havent treballat en espais com a Màster Lav Laboratori de creació audiovisual contemporània i Espai d’Art Contemporani de Castelló entre altres.