Berenar #3. Art i Context 2023 – 2025

Amb Bella Báguena, Pablo Bolumar, Cuca Berenguer i Nacho Zacarés #IVAM35

Art i ContextIVAM Centre Julio González

En el tercer Berenar d’Art i Context 2023-2025, les artistes del programa Bella Báguena i Pablo Bolumar conviden a Cuca Berenguer i Nacho Zacarés a compartir els seus processos creatius amb unes truites, mobles, estovalles, focus, projectors… les assistents participaran en un muntatge col·lectiu, una construcció d’escena que els acostarà als processos del museu i de les artistes.

Cuca Berenguer és una artista visual en constant exploració de mitjans, on poder jugar i evolucionar, amb un llenguatge que es repetix i es transporta creant universos plens d’ironia i color, on l’error és un mitjà de llibertat més que de limitació.

Nacho Zacarés és un artista, dissenyador i productor musical resident entre València i Barcelona. El seu treball, situat en la intersecció de l’art, disseny, so i tecnologia, fusiona de manera fluida els àmbits digital i físic, generant expressions impredictibles a través de l’experimentació. Recentment s’han pogut veure els seus projectes en Matadero (Madrid) i Rauch Offspace (Krefeld).

Relacionats

Berenar #1. Art i Context 2023 – 2025

14 des. 2023
Art i ContextConversesIVAM Centre Julio González

Berenar #2. Art i Context 2023 – 2025

27 gen. 2024
Art i ContextConversesIVAM Centre Julio González

PAC arxiu

05 nov. 2021