El rum-rum arriba al CRA La Serra, i va a per nosaltres!

Context

El rum-rum arriba al CRA La Serra, i va a per nosaltres!

[CRA La Serra: 26/04/2021]

Ha començat el rum-rum en el CRA La Serra, un centre escolar de la província de Castelló conformat per estudiants dels municipis de Serra Engarceran, Ibarsos i Rosildos. Els aularis es troben en un paratge idíl·lic, tenen alumnat molt divers i gràcies a la seua implicació es manté l’escola rural en aquest territori.

Ja han arribat els primers rumors al CRA La Serra i una classe està decidida a ‘enxampar’ a qui haja posat aqueixa pancarta… De moment, han pensat algunes accions per a descobrir qui ha sigut. Entre altres, han posat un cartell al costat de la pancarta demanant raons: qui s’haurà atrevit a posar-la? I per què?

La resta de les classes està investigant què significa “això del rum-rum”: “una carrera de motos i cotxes”; “serà unes noces, algú es casarà aqueix dia…”; “la festa de fi de curs”; “per a celebrar el dia del xiquet”, qui sap!

Les adultes del col·legi i els seus familiars tenen altres sospites i alguns dubtes: “és una mica de Conselleria, assegurança”; “això ho haurà posat l’ajuntament”; “potser és una espècie de manifestació per la vacuna AstraZeneca”… i damunt resulta “La mestra diu que no sap què és!”

Decidides a descobrir si hi ha més persones que han rebut una invitació, han realitzat una videotrucada entre aularis per a saber si també estan convidades. Encara no sabem a quin, però, si s’ha de jutjar pel daurat de les targetes, “és una cosa elegant assegurança”: un hotel cinc estreles, serà una entrada de teatre o de cinema…