Centres educatiusInfantilL'IVAM ÉS BARRIIVAM Centre Julio González

L’extraordinari! és un procés creatiu que trenca la concepció clàssica d’activitat extraescolar oferta des del museu. Aquesta iniciativa creix, es consolida aquest curs i arranca la seua quarta edició de la mà de Massa Salvatge i les seues BANDARRES*, un projecte amb duració d’un curs escolar complet, en el qual ens preguntarem qüestions com:

Què és comportar-se bé a la ciutat? I en el museu? Per a qui estan construïdes els carrers o les exposicions? Necessitem tots el mateix espai per a viure? Què es veu a l’altura dels ulls d’un xiquet o xiqueta en un museu, culs i vitrines?

*BANDARRES vol ser un col·lectiu resident en l’IVAM per a persones de 6 a 12 anys que s’hagen cansat d’acoblar-se a llocs que no estan fets per a elles. El museu es convertirà, cada setmana, en el centre d’operacions des del qual crear i reivindicar-nos enfront d’un món fet a la mesura de les persones adultes. Per a això utilitzarem el joc, la performance i l’audiovisual, comptant amb la presència de les famílies però, també, de col·lectius i artistes que, mitjançant les seues pràctiques, ens servisquen com a inspiració de la reivindicació.

DATES

2023
19 i 26 d’octubre
2, 9, 16, 23 i 30 de novembre
7 i 14 de desembre

2024
11, 18 i 25 de gener
1, 8, 15, 22 i 29 de febrer
7 i 21 de març
11, 18, 25 d’abril
2, 9, 16 i 23 de maig