PODCAST VOCES IVAM “Sus códigos, sus reglas: los jóvenes toman el poder en el IVAM”

Nota de premsaIVAM Centre Julio González

En este món hi ha persones un poquet pesades anomenades adultes. Entre els costums d’este col·lectiu està queixar-se de la joventut actual. Comentar emmurriats que la coia de joves hui en dia és el pitjor del pitjor, que vaja desastre de generació. Que no escolten música, sinó soroll. Que tenen gustos i inquietuds absurds. En definitiva, que no s’interessen per les qüestions que ells, els adults, consideren importants.

Poques vegades esta gent adulta deixa espai als joves per desenvolupar sense traves el que realment els apassiona. Cosa que els preocupa. El que els commou. Un d’estos escenaris on els joves prenen el poder és el programa Art i Context. Esta iniciativa de l’IVAM busca atraure a nous públics i també generar una xarxa de creadors amb poques primaveres acumulades. Com? Doncs mitjançant cinc projectes artístics i una amplíssima agenda de propostes diverses que giren al seu voltant.

De creació, de contextos, de joventut, de mirades digitals i de molts altres assumptes parlem amb la directora adjunta de l’IVAM, Sonia Martínez, i els comissaris del projecte, Júlia Castelló i Ali Maderuelo. Ho fem en un nou episodi de Voces IVAM, el podcast de la 99.9 Plaza Radio que es cola a l’Institut Valencià d’Art Modern per xarrar sobre exposicions, processos de treball i sobre les bambolines del propi museu.

Videos