L’IVAM presenta l’exposició Joana Hadjithomas & Khalil Joreige

ConvocatòriaNota de premsa

PDF Convocatòria Hadjithomas_VAL

València. Els artistes Joana Hadjithomas i Khalil Joreige amb el director de l’Institut Valencià d’Art Modern, José Miguel G. Cortés, presentaran als mitjans de comunicació l’exposició Joana Hadjithomas & Khalil Joreige. Two Suns in a Sunset. Se souvenir de la lumière el dimecres 5 d’abril, a les 10’30h, amb un recorregut per la mostra.
L’IVAM reuneix una gran selecció de treballs dels artistes libanesos Joana Hadjithomas i Khalil Joreige (1969, Beirut) des de finals dels 90 fins a l’actualitat en la primera gran mostra que els dedica una institució espanyola. Coproduïda juntament amb el museu Jeu de Paume de París, la Sharjah Art Foundation de Sharjah (Emirats Àrabs) i el Haus der Kunst de Munic, aquesta exposició presenta obres en paper, fotografia, escultura, així com audio i videoinstalacions, incloent la recent Rumour of the world (2014), o projectes com Circle of Confusion (1997-2014) i Postcards from War (1997-2006).
Els seus treballs prenen com a punt de partida la seua ciutat natal, Beirut, destruïda per la guerra civil, per a abordar qüestions com la destrucció, les ruïnes, la pèrdua d’orientació o els desapareguts. Els artistes pertanyen a una generació que va veure desaparèixer o canviar totalment el lloc on van créixer.

  • Dimecres, 5 d’abril, 10’30h
  • Galeria 1 del IVAM, C/ Guillem de Castro Nº 118