L’IVAM presenta l’exposició Harun Farocki. El que està en joc

ConvocatòriaNota de premsa

PDF CONVOCATÒRIA Exposició Harun Farocki a l’IVAM

València. El director de l’Institut Valencià d’Art Modern (IVAM), José Miguel G. Cortés, presentarà als mitjans de comunicació l’exposició Harun Farocki. El que està en joc en una visita guiada a la mostra juntament amb els comissaris Carles Guerra i Antje Ehmann, vídua de l’artista, el dimarts 19 de gener a les 11’00h.

Aquesta exposició retrospectiva mostra per primera vegada a Espanya una àmplia selecció de videoinstal·lacions i pel·lícules del cineasta alemany Harun Farocki, un dels majors exponents del cinema d’assaig, autor d’una important obra com a videoartista, director i crític de cinema.

La mostra inclou algunes de les seues videoinstalacions més destacades, com ara Eye / Machine I (2000) i Eye / Machine II (2001), Serious Games I-IV (2010), Parallel I-IV (2012-2014), The Creators of Shopping Worlds (2001), I thought I was Seeing Convicts (2000) e Interface (1995). L’exposició es completa amb un doble programa de pel·lícules: un dedicat a recuperar els programes de televisió en els quals l’artista retrata a altres artistes i intel·lectuals, i un altre a través del qual es pot traçar l’evolució d’un gènere molt específic l’objecte del qual seria la crítica de la imatge.

§ Dimarts, 19 de gener, 11’00h

§ Galeria 7 de l’IVAM, C/ Guillem de Castro Nº 118