L’IVAM presenta l’exposició ‘Glacial Decoy, Robert Rauschenberg – Trisha Brown’

Convocatòria

La directora de l’Institut Valencià d’Art Modern, Nuria Enguita, presenta l’exposició ‘Cas d’Estudi, Glacial Decoy, Robert Rauschenberg – Trisha Brown’.

Amb motiu de l’aforament limitat, es prega a la premsa gràfica que acudisca  amb antelació, amb un avís previ al departament de Comunicació.

Aquesta exposició recupera la fèrtil i productiva col·laboració entre Robert Rauschenberg i la ballarina Trisha Brown per a la coreografia ‘Glacial Decoy,’ que es va estrenar en 1979 al Children’s Theatre de Minneapolis, per a la quals Rauschenberg va dissenyar l’escenografia, la il·luminació i el vestuari. Aquesta peça va suposar un punt d’inflexió en la carrera de Brown perquè, per primera vegada, el seu treball es va presentar en un escenari teatral.

El projecte presenta cinc obres de la sèrie ‘Glacial Decoy’ de Rauschenberg que formen part de la Col·lecció de l’IVAM des de 1993. Així mateix, s’inclouen gravacions de la coreografia interpretada per la Trisha Brown Dance Company i l’escenografia de Rauschenberg, una projecció de sis-centes vint diapositives. L’exposició es completa amb fotografies, revistes i documentació sobre ‘Glacial Decoy’.

  • Dimecres, 18 de novembre de 2020
  • 11:00 hores
  • Hall de l’IVAM. C/ Guillem de Castro, 118. València