L’IVAM presenta l’exposició ‘Caso de estudio. Ignasi Aballí’

ConvocatòriaNota de premsa

València. El director de l’Institut Valencià d’Art Modern, José Miguel G. Cortés, el comissari de la mostra, Sergio Rubira, i l’artista Ignasi Aballí (Barcelona, 1958) presentaran l’exposició ‘Caso de estudio. Ignasi Aballí’ el pròxim dimecres 8 de noviembre a les 12’00h amb un recorregut per la mostra.

Aquest Cas d’estudi se centra en la sèrie d’obres d’Ignasi Aballí anomenades ‘Desaparicions’ (2002), formulada sobre la novel·la homònima de Georges Perec ‘La Disparition’ (1969) en la qual l’autor, com a exercici de subversió de les convencions literàries, omet en tot el text la lletra “e”. En la sèrie ‘Desaparicions’, Ignasi Aballí treballa amb diversos elements provinents del cinema per dur a terme una reflexió sobre els criteris i les funcions de les imatges en la societat contemporània.

Aquesta exposició s’emmarca dins la línia de Casos d’estudi que són projectes que vinculen les obres exhibides amb la investigació, la documentació i l’anàlisi d’aspectes fonamentals d’autors i treballs de la Col·lecció de l’IVAM.

  • Dimecres, 08 de novembre, 12’00h

  • Galeria 3 de l’IVAM, C/ Guillem de Castro Nº 118