L’IVAM presenta l’exposició Caso de estudio. Grete Stern

ConvocatòriaNota de premsa

PDF CONVOCATÒRIA Grete Stern

València. El director de l’Institut Valencià d’Art Modern (IVAM), José Miguel G. Cortés, presentarà als mitjans de comunicació l’exposició Caso de estudio. Grete Stern en una visita guiada a la mostra juntament amb la comissària, Mª Jesús Folch, el dimecres 2 de desembre a les 11’00h.

L’exposició reuneix 61 obres de Grete Stern, incloent 10 fotografies, dues projeccions, llibres, un documental, una pel·lícula d’Ellen Auerbach, amplia documentació i les 46 peces de la sèrie Sueños que l’IVAM conserva en la seua Col·lecció. La majoria d’aquestes peces van ser donades per la filla de l’artista alemanya després que el museu programara l’exposició Sueños de Grete Stern, la primera que va mostrar la seua obra en el nostre país.

Així mateix, la mostra documenta, per primera vegada a Espanya, els 140 fotomuntatges amb els quals la fotògrafa va il·lustrar, a la fi dels anys 40 i principis de la dècada dels 50, la columna de la revista argentina Idilio, dirigida a un públic femení.

L’exposició analitza l’obra de l’artista des del punt de vista de la publicitat, l’arquitectura, la retratística, el psicoanàlisi i l’antropologia, grans disciplines que van interessar a Grete Stern al llarg de la seua trajectòria.

  • Dimecres, 2 de desembre, 11’00h 
  • Galeria 3 de l’IVAM, C/ Guillem de Castro Nº 118