L’IVAM presenta l’exposició ‘A la vora del món. Federico Guzmán’

ConvocatòriaNota de premsa

València. El director de l’Institut Valencià d’Art Modern, José Miguel G. Cortés, i el artista i comissari Federico Guzmán, presentaran l’exposició ‘A la vora del món’ el dimecres 31 de gener, a les 11’00h, amb un recorregut per la mostra.

A la vora del món és un projecte específic de Federico Guzmán (Sevilla, 1964) per a la galeria 6 del IVAM, inspirat en el poema filosòfic del s. V a.C. Sobre la naturalesa de Parmènides d’Elea, que naix del desig d’abolir fronteres i d’imaginar un Mediterrani sense límits. 

De la mà d’aquest enigmàtic poema, l’artista condueix al visitant en un viatge iniciàtic que es submergeix en el mar Mediterrani i en les nostres pròpies arrels a través d’una seqüència d’imatges simbòliques, que transiten pels camins del pensament al voltant de les aparences. 

A la vora del món es basa en un treball de camp realitzat per Federico Guzmán a la Comunitat Valenciana durant la primavera de 2017 i en les emocions derivades dels esdeveniments que se succeeixen al Mediterrani.

  • Dimecres, 31 de gener, 11’00h

  • Galeria 6 de l’IVAM, C/ Guillem de Castro Nº 118

Relacionats

Federico Guzmán

01 feb. 2018 – 20 mai. 2018
Exposició

Conversa entre l’artista Federico Guzmán i José Luis Albelda, Professor de la UPV

01 feb. 2018
ConversesIVAM Centre Julio González

Recorregut per l’exposició “Federico Guzmán” a càrrec de l’artista

02 feb. 2018
VisitesIVAM Centre Julio González