L’IVAM presenta la XV edició del Premi Julio González

demà divendres 15 de juliol a les 12.00h.

Nota de premsa

Convocatòria Premi Julio González_IVAM

València. El secretari autonòmic de Cultura, Albert Girona, i el director de l’Institut Valencià d’Art Modern, José Miguel G. Cortés, anunciaran en roda de premsa el nom de l’artista guardonat en la XV edició del Premi Julio González, demà divendres 15 de juliol a les 12.00h. En el hall del IVAM s’exhibirà a partir de demà una obra del premiat. El guardó es concedeix en reconeixement al treball en el camp de les arts plàstiques i per l’aportació a l’art modern.

A més a més, en l’acte es detallaran les noves bases del guardó aprovades per l’últim ple del Consell que introdueixen canvis respecte a les 15 últimes edicions del premi i que s’aplicaran a partir del 2017.

Recordem que en la passada edició del guardó, va rebre el premi l’artista francès Christian Boltanski, de qui l’IVAM exhibeix una retrospectiva des del passat 5 de juliol. Entre altres dels distingits amb el Premi Julio González d’edicions anteriors cal destacar noms com ara Georg Baselitz, Eduardo Chillida, Anish Kapoor, Markus Lüpertz, Robert Rauschenberg, Miquel Navarro, Frank Stella o Jasper Johns.

  • Divendres, 15 de juliol, 12’00h 
  • Hall de l’IVAM, C/ Guillem de Castro Nº 118