L’IVAM presenta la programació d’activitats didàctiques i pedagògiques per a la temporada 2015-2016

ART PER A TOTS ELS PÚBLICS

ConvocatòriaNota de premsa

Convocatòria presentació activitats IVAM

Valencia. El director de l’Institut Valencià d’Art Modern (IVAM), José Miguel Cortés, i el subdirector general d’Activitats i Programes Culturals, Álvaro de los Ángeles, presentaran als mitjans de comunicació el programa d’activitats 2015-2016.

Tallers per a escolars i per a famílies, talleres impartits per artistes i per professionals de diferent perfil, un curs d’introducció a l’art modern i contemporani o visites didàctiques a les exposicions a càrrec de persones rellevants de la cultura són algunes de les activitats educatives i de divulgació artística que l’IVAM ha programat per a la temporada 2015-2016, amb l’objectiu d’oferir-se com un museu que siga autènticament un institut, com ho defineix el seu propi nom.

Per a aquest curs 2015-2016 i el pròxim, 2016-2017, l’IVAM compta amb un important suport econòmic de l’Obra Social “La Caixa” per a activitats pedagògiques de xiquets i xiquetes d’entre 5 i 18 anys. Així mateix, el museu va a enfortir les tasques de divulgació artística i recerca teòrica i estètica gràcies als convenis signats amb les universitats valencianes, la Universitat Politècnica i la Universitat de València.

  • Dilluns, 7 de setembre, 11’00h
  • Saló d’actes de l’IVAM, C/ Guillem de Castro Nº 118