L’IVAM presenta la nova campanya d’Amigues i Amics del museu amb il·lustracions de Sento Llobell

EL NOU PROGRAMA D'AMICS CONVIDA A TOTS ELS AMANTS DE L'ART I LA CULTURA A PARTICIPAR DE FORMA MÉS ACTIVA EN EL MUSEU

ConvocatòriaNota de premsa

L’Institut València d’Art Modern (IVAM) ha presentat el dilluns 1 de juny la campanya “Fes-te Amiga, fes-te Amic de l’IVAM”, il·lustrada per l’historietista valencià Sento Llobell. El propi Sento i el director de l’IVAM, José Miguel G. Cortés, han detallat els objectius d’aquest programa, que pretén animar al públic a implicar-se en el projecte renovat del museu valencià. Han desvetlat la imatge de la campanya que es desplega amb una intervenció en la façana i un fullet explicatiu, i que s’estrenen juntament amb la nova web i senyalètica.

El nou programa d’Amigues i Amics de l’IVAM convida a tots els amants de l’art i la cultura a participar de forma més activa en el museu. Així s’explica en el fullet il·lustrat per Sento i dissenyat per a la campanya, que explica els avantatges per a les diferents categories de socis.

Igualment, l’IVAM presenta també la seua nova web. Des del museu s’ha fet un esforç per a millorar la comunicació amb els ciutadans. La nova web s’ha concebut com un ampli portal de continguts múltiples que concedeix el protagonisme a les exposicions, les activitats i la col·lecció de l’IVAM.

Amb un disseny adaptat a la seua correcta visualització en mòbils i tauletes, la web facilita la navegació a l’usuari, incorpora novetats com els vídeos del canal de YouTube, posa l’accent en les xarxes socials, amb enllaços per a compartir o tuitejar, i a donar la paraula als internautes com a subjectes actius per a la interacció amb aquest centre d’art.

D’altra banda, el disseny de la nova senyalètica s’inspira en l’obra de l’escultor Julio González per a crear una sèrie de pictogrames i una nova tipografia que facilita la visita als diferents espais del museu.

  • Dilluns, 1 de juny

 

  • 11 hores

 

  • Hall de l’IVAM. C/ Guillem de Castro, 118. València

Galeria