L’IVAM presenta la mostra documental ‘Somnis il·lustrats. Grans il·lustracions per a lectors menuts’

ConvocatòriaNota de premsa

Convo Somnis Il·lustrats

València. El director de l’Institut Valencià d’Art Modern, José Miguel G. Cortés, i la comissària, Irene Bonilla, presentaran la mostra documental ‘Somnis il·lustrats. Grans il·lustradors per a lectors menuts’ el dijous 14 de desembre, a les 11’00h, amb un recorregut per la sala de la Biblioteca.

Aquesta mostra documental estudia la producció literària il·lustrada dirigida al públic infantil que van realitzar els més significatius representants dels moviments artístics europeus del segle XX, incidint en el període d’entreguerres europeu i en la producció editorial a Espanya durant la segona República.

La mostra inclou material imprès de la Col·lecció de l’IVAM que forma part de l’estètica d’avantguarda com els moviments del neoplasticisme holandès, el funcionalisme txec i el

constructivisme soviètic També s’exhibeix una selecció d’il·lustracions d’artistes espanyols com Salvador Bartolozzi, Xavier Nogués, To, Lola Anglada, Antoni Clavé o l’uruguaià Barradas i la recent producció de les últimes dècades desenvolupada per il·lustradors i editorials valencianes.

  • Dijous, 14 de desembre, 11’00h

  • Sala biblioteca de l’IVAM, C/ Guillem de Castro Nº 118

Relacionats

Conte Contat

16, 17, 27, 28 i 29 des. 2017; 03, 04 i 07 gen. 2018
EducacióTallersIVAM Centre Julio González

Un encontre de conte

16 i 17 des. 2017
EducacióTallersIVAM Centre Julio González