L’IVAM presenta la instal·lació audiovisual interactiva 24 Frames

Convocatòria

Convocatòria

La directora de L’Institut Valencià d’Art Modern (IVAM), Nuria Enguita, juntament amb Trinidad Gracia, Mª José Martínez de Pisón i Carlos García Miragall, membres del col·lectiu Laboratori de Llum, presentaran als mitjans de comunicació la instal·lació audiovisual interactiva 24 Frames.

L’obertura de la instal·lació, creada de manera específica per al lloc en el qual se situa i vinculada a l’exposició Imaginaris mecànics i tècnics en la Col·lecció de l’IVAM, tindrà lloc el 18 de maig, coincidint amb el Dia Internacional dels Museus, a les 12.00 hores en l’Hall de la 2a planta del museu.

24 Frames ofereix a l’espectador una mirada múltiple de l’espai del museu, articulant en les seues imatges i sons llocs i temps diferents. A l’ací i ara que les màquines registren en temps real, se li juxtaposen imatges i sons pregravats d’espais interns del museu: conductes d’aire condicionat, xarxa elèctrica o informàtica, reflectint altres imaginaris mecànics i tècnics que sustenten la col·lecció de l’IVAM.

Des de 1990 Laboratori de Llum, situat en la Facultat de Belles Arts de la Universitat Politècnica de València, funciona com un espai de trobada, estudi i investigació de principis artístics i expressius vinculats amb la llum. Formen part del col·lectiu Trinidad García, Emilio Martínez, Moisés Mañas, Carlos García Miragall, Francisco Sanmartín, Pepa L. Poquet, Paco Giner, María José Martínez de Pisón, Emanuele Mazza, Rubén Marín, Sergio Lecuona i Sergio Martín.

  • Dimarts, 18 de maig de 2021
  • 12.00 hores
  • IVAM. Guillem de Castro, 118. València.

Relacionats

24 Frames. Laboratorio de luz UPV

18 mai. 2021 – 30 gen. 2022
IVAM ProdueixIVAM Centre Julio González