L’IVAM OFEREIX VIURE EL MUSEU DE MANERA VIRTUAL

La campanya #IVAMdesdecasa acosta les exposicions i les activitats del museu a través de les seues xarxes socials

Nota de premsa

L’IVAM OFEREIX VIURE EL MUSEU DE MANERA VIRTUAL

València (16.03.20). L’IVAM continua obert de manera virtual a través de la seua oferta online. Després del tancament de les portes del museu divendres passat 13 de març i mentre dure la situació de confinament que marquen les autoritats amb motiu del covid-19 i que obliguen a mantindre-ho sense activitat pública, l’Institut Valencià d’Art Modern ha implementat els seus continguts en línia.

Des de la seua pàgina web i les seues xarxes socials (Twitter, Facebook, Instagram i Youtube) l’IVAM ofereix jugar amb els amants de l’art des de casa. Per a això ha llançat un concurs en Instagram relacionat amb l’exposició “Contracultura” en el qual els seus seguidors poden guanyar un carnet de soci del museu, un catàleg editat pel museu i un menjar per a dues persones en el seu restaurant, una vegada torne a obrir les seues portes.

A més, les exposicions disposades en les seues diferents sales que no poden visitar-se, donades les circumstàncies, poden gaudir-se gràcies a les galeries de fotos que s’aniran pujant a la xarxa, així com els vídeos on els propis comissaris expliquen el contingut d’aquestes.

Així, en aquests moments poden conéixer de manera virtual les 6 exposicions que alberga el museu a porta tancada: les dedicades a Orientalismes, Miquel Navarro, Julio González, Temps Convulsos, la Contracultura valenciana i Ignacio Pinazo. El passeig per les seues galeries ens mostra obres de la col·lecció pròpia del museu o peces portades a València de manera temporal des dels principals museus del món, comentades pel propi director de l’IVAM, José Miguel G. Cortés, el subdirector de Col·lecció Sergio Rubira, l’artista Miquel Navarro o els comissaris Rogelio López Cuenca, Alberto Mira, Javier Pérez Rojas, Josep Salvador, Irene Bonilla o Maria Jesús Folch.

La visita a les xarxes socials i el canal de vídeos del museu ens descobreix obres i autors, valencians i internacionals, de primer ordre del panorama artístic modern i contemporani, però també ens acosta les seues activitats per a tots els públics. El seu arxiu de conferències i seminaris online compta amb desenes d’intervencions de pensadors i creadors tan variats com Annette Meessager, Élisabeth Lebovici, Griselda Pollock, Marta Gili, Zineb Sedira, Frances Morris o Santiago Auserón entre altres.

A més el #IVAMdesdecasa també dedica espai i temps per als més xicotets, amb tallers d’Educació que ha desenvolupat el museu i que ara es troben a la disposició de pares i educadors en els seus diferents canals online.

Galeria