L’IVAM OFEREIX UN CURS ONLINE I GRATUÏT D’ART CONTEMPORANI 

Nota de premsa

L’IVAM OFEREIX UN CURS ONLINE I GRATUÏT D’ART CONTEMPORANI

 

València (23/03/2020). L’Institut Valencià d’Art Modern (IVAM) proposa un curs online i gratuït d’introducció a l’art modern i contemporani a través del seu canal de YouTube (GVA IVAM) com a part de la seua campanya #IVAMdesdecasa. La situació de confinament decretada per les autoritats amb motiu del Covid-19  posa fins i tot més de manifest la importància de l’ensenyament no presencial i ja són moltes persones les que han decidit aprofitar l’aïllament per a realitzar programes d’aprenentatge.

“IVAM parla d’art” és el títol d’aquesta sèrie de conferències de caràcter divulgatiu que recorre aspectes conceptuals i les tendències de l’art des de l’inici del segle XX fins a l’actualitat.  Les xarrades són impartides pels propis conservadors del museu visibilitzant, d’aquesta manera, algunes de les investigacions que s’estan duent a terme en la pròpia institució.

En les conferències es parla sobre ‘Pioneres de la transgressió: dones en les avantguardes artístiques’, s’aborden qüestions com  ‘Per què no hi ha hagut grans dones artistes?’, es debaten tendències com ‘L’art Pop en la Col·lecció de l’IVAM’ o s’analitzen les ‘Claus de l’art del segle XX’.

Els departaments d’activitats, educació, comunicació i conservació de l’IVAM continuen així implementant  continguts en línia després del tancament de les portes del museu divendres passat 13 de març perquè quedar-se a casa resulte el més amé possible. El personal de seguretat i manteniment continua treballant al 100% amb l’objectiu de custodiar i conservar les obres d’art de la Col·lecció de l’IVAM.

Galeria