L’IVAM estrena nou servei de restauració

Vilaplana Catering gestionarà la renovada cafeteria del museu

Nota de premsa

PDF Ndp Nou servei restauració

València. La cafeteria de l’Institut Valencia d’Art Modern (IVAM) ha reobert les portes aquesta setmana després de l’adjudicació al grup Eurest Colectividades, S.L., una de las empreses de referència al sector de restauració social a Espanya, on està present des de fa 50 anys. Amb una plantilla de més de 12.000 persones, la companyia operarà a l’IVAM a través de la seua marca comercial Vilaplana Càtering que ja gestiona els restaurants del Museu Nacional d’Art de Catalunya (MNAC) i dels centres CaixaForum de Barcelona, Madrid, Palma de Mallorca i Saragossa.

La nova oferta culinària de la cafeteria de l’IVAM se centra en la gastronomia local, basada en productes de proximitat, amb una àmplia carta i un menú diari que s’ofereix al públic durant tot l’horari d’obertura que arrancarà a les 9.00h amb els primers esmorzars per a concloure a l’hora de tancament de l’IVAM, de dimarts a diumenge.

Com a novetat, l’espai s’ha renovat amb una proposta estètica basada en la continuïtat de l’arquitectura de l’edifici, amb línies pures i una decoració a base de materials neutres com ara la fusta. Una altra de les novetats la aporta la terrassa exterior que incorpora una zona chill out i una barra polivalent per a la realització d’activitats i esdeveniments.

El contracte d’explotació del servei de restauració és de quatre anys prorrogable. Segons es recull en la proposta presentada per l’empresa, es tracta «d’un servei amb esperit EATart on se cerca l’equilibri entre una cuina tradicional de qualitat i una gastronomia moderna, conjuminant productes de proximitat i cultures del món».

Galeria