L’IVAM configura el seu nou Consell Assessor amb 6 persones vinculades al món de l’art

El Consell Rector de l’IVAM ha aprovat hui les persones expertes que conformaran el Consell Assessor, integrat per 5 dones i 1 home

Nota de premsa

Nota post consejo rector IVAM

El Consell Rector de l’IVAM ha aprovat la configuració del Consell Assessor de la institució. Cal recordar que el Consell Assessor de l’IVAM és l’òrgan consultiu sobre temes com ara la programació, l’adquisició d’obres, l’acceptació de donacions i les cessions del museu.

El Consell Assessor de l’IVAM estarà integrat per cinc expertes i un expert del món de l’art i la cultura atés el Codi de Bones Pràctiques en la Cultura Valenciana. Els integrants seran: María Berrios, a proposta de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport; Maribel Domènech, a proposta de la Universitat Politècnica de València; Amparo Carbonell, a proposta del Consell Valencià de Cultura; Stephanie Hessler, a proposta del CIMAM – International Commitee for Museums and Collections of Modern Art; i Antonio Collados, a proposta de l’Associació de Directores i Directors d’Art Contemporani d’Espanya (ADACE).

Les persones integrants del nou Consell Assessor exerciran les seues funcions durant cinc anys i es podran renovar fins a una vegada per un període de la mateixa durada.