L’IVAM amplia l’horari d’obertura i augmenta les hores de visita gratuïta

Nota de premsa
València. A partir de demà divendres 16 de febrer, l’IVAM avança el seu horari d’obertura a les 10:00 hores del matí amb l’objectiu de facilitar les visites de turistes i grups escolars. El museu passarà a tancar les seues portes a les 19:00 hores, adaptant-se així als horaris de la resta de museus europeus.
Així mateix, l’IVAM augmenta les hores de visita gratuïta a les vesprades dels dissabtes, de 15h a 19h, en què els visitants de l’IVAM tindran accés lliure a les exposicions del museu. L’IVAM també manté la gratuïtat de l’entrada dels diumenges i l’obertura extraordinària fins a les 21:00 hores tots els divendres, amb accés lliure a les exposicions entre les 19:00 i les 21h.
Aquesta ampliació d’horaris no afecta les gratuïtats i bonificacions que l’IVAM manté en les entrades aplicables a diferents col·lectius, com els menors de 10 anys, els discapacitats i acompanyants, els aturats, els pensionistes, les famílies nombroses, els grups d’escolars o els Amics i Amigues de l’IVAM, que entren gratuïtament, així com descomptes del 50% en l’entrada per a estudiants.
Aquest nou horari i l’ampliació de les hores de visita gratuïta són un al·licient més perquè els amants de l’art visiten l’IVAM.